Café o Bar

Långholmens Café o Bar!

Långholmen ute01

Klicka på länken,

för att läsa mera om:

 Vårt ölsortiment!

Nytt_ölsortiment_hemsida

I huset bakom vår butik driver vi Långholmens Café o Bar med vintage/kuriosa inredning.
Fram till efterkrigsåren drevs det café där. Då kallades det av många för Långholmen. Vi har vald att föra namnet vidare och försöker bevara den gamla andan i huset.
I Långholmen är det mesta till salu… gillar du koppen du dricker ur eller stolen du sitter på, kan du köpa den!

På vår meny hittar du genuin, rustik hemgjord mat och fika.

Vi har lunchöppet måndag till fredag klockan 11-14 året om. I övrigt har vi öppet för bland annat pubkvällar då och då, så håll utkik här på hemsidan och på facebook – www.facebook.com/UnnaRum
Framför allt har vi pubkväller, after work och liknande evenemang löpande under året. Då erbjuder vi bland annat Långholmens hamburgertallrik – med hemlagad bröd, hamburgare (100% nötkött) och bearnaisesås, samt mycket annat gott  och hemlagad beroende på kvällens tema!
Vi har fulla rättigheter.

Det går även bra att beställa catering eller boka Långholmen för möten och privata evenemang. Klicka här för prisexempel.

Måndagen den 6e augusti var det premiär för Dagens Lunch, här hos oss på Långholmens Café o Bar!
Lunchen serveras klockan 11-14 måndag till fredag!
Det har varit en fantastisk start och nu ser vi framemot resten av året och hoppas ni också gör det!Vi serverar hemlagad husmanskost inkl salladsbord, bröd och 1 läsk, lättöl eller mineralvatten.
Pris: 75 krDet går även att välja salladsbordet för sig eller sallad med kycklingbröstfilé.Vi erbjuder nu ännu ett alternativ:
Långholmens hamburgertallrik med 150 gr hamburgare (100% nötkött), ost och vår egen Bostondressing och pommes frites. Även detta erbjudande kostar 75kr!
Kan också fås med vegansk biff!Vill du ha kaffe/the och hembakade småkakor efter maten, så kostar det endast 10 kr extra!Det går bra att välja hämtmat!

 

 

Här ser du veckans lunchmeny: lunch v 46

Varmt välkomna!